Rendkívül aktív világot ígér a Cyberpunk 2077

2018-11-26 20:12:00

Jóideje él a köztudatban a CD Projekt Red következő hatalmas dobása, a Cyberpunk 2077. Bár sokak kételkednek, elvégre a The Witcher 3 rettenetesen magasra helyezte a mércét, és az első személyű nézet is sokaknál kiverte a biztosítékot, még így is rendkívül közkedvelt cím, és rengetegen kíváncsian várják. Tekintve, hogy ez esetben is egy RPG-ről beszélünk, sokakat foglalkoztat a kérdés, vajon mekkora lesz az új világ...

A válaszra már nem kell várnunk, ugyanis egy Facebook-felhasználó elhintette a temaikát a fejlesztők felé. Pontos méretet nem foglaltak a válaszba, de megjegyezték, hogy Night City területén rengeteg magas épület lesz, ezek pedig telis-tele lesznek emberekkel, tevékenységekkel, így bár kiterjedésben még mindig nem tudjuk, mire számítsunk, biztos, hogy több szinten terül majd el.

A The witcher 3 világa bár nem volt kicsi, területét tekintve a tevékenység eloszlott rajta, ez azonban nem lesz igaz a Cyberpunk 2077-re. Egy élettel teli várost kapunk, ráadásul le- és felfelé is vezet útunk. Számomra öröm hallani, hogy az épületek is felfedezhető objektumok, és a fejlesztpk is fókuszpontba helyezik őket.

vissza