Red Dead Redemption 2 - kiderült a megjelenési dátum(?)

2017-03-30 19:11:25

Ismét egy áruházi oldal buktatott le egy nagy címet...


 

Mint nagy részetek valószínűleg értesült róla még októberben, hogy a Rockstar Games bejelentette a Red Dead Redemption folytatását, nem sokkal később pedig bemutatták az első előzetest. Sajnos rettentő keveset tudunk a játékról és a hiányok körébe többek között a megjelenési dátum is beletartozik. Bár az előbb említett videón a „2017 ősze” felbukkan, most pedig napra pontos dátumot villantott egy neves áruház.

red-dead-redemption-2-release

A főszereplő ezúttal a Media Markt, ahol is a játék előrendelése tűnt fel nemrég. Bár a honlap elég kezdetleges, a rajongók felfigyeltek az október 3-i megjelenési dátumra. A CD-Action egy email-ben kérdezett rá a poszt hitelességére, melyre készséggel válasz is érkezett: A játék forgalmazója tájékoztatta az október 3-i dátumról marketing osztályunkat. Nem sokkal később Wioletta Batóg-tól is érkezett visszajelzés, miszerint az előző személy tévesen volt informálva ez ügyben. A dátumot december 31-re változtatták vissza.

Míg a 2K és a Rockstar féltve őrzi a Red Dead Redemption-nel kapcsolatos fejleményeket, egy-egy kis morzsa napvilágra kerül. Mint kiderült, Matt Bradford és Roger Grunwald is részt vett a munkálatokban, akik Dutch-ot és Menchen-t alakítják. Ezen tényeket egyébként nyom nélkül távolították el azóta az internetről.

Mit gondoltok? Tényleg beszélhetünk általános hibáról, vagy a cég csak leplezni próbálja a véletlen (valós) szivárgást?

vissza
Legolvasottabb cikkek