Red Dead Redemption 2 – 4K 60 FPS előzetesen a PC verzió

2019-10-20 10:35:00

Valamivel több, mint két hét választ el bennünket a Red Dead Redemption 2 PC-s változatának megjelenésétől. Azt eddig is tudtuk, hogy a program lélegzetelállító látványt tár elénk, nemrég néhány screenshot keretében tovább fokozták ezt a részt, most pedig egy rövidke montázs nyújt betekintést a vidékbe. Az új előzetes 4K 60 FPS-ben káprázik. 

A West Grizzlies havas hegyeitől a Heartlands síkságon keresztül a Lemoyne-mocsarakig mindent bejárhatunk kedvünk szerint. Hol hatalmas nyüzsgéssel, hol csak egy-egy magányos figurával hoz össze a sors. Akárhogy is, Arthur Morgan és a Van der Linde banda legendás históriáját november 5-én a PC-s tábor is megismerheti, ahol technikai újításokban sem lesz hiány. E napon csak a Rockstar laucherben és az Epic Games Store-ban válik elérhetővé a projekt, a Steam-változat december folyamán kerül megjelenésre. A gépigényről korábban már beszámoltunk, ahol azt is leírtuk, milyen előrendelői bónuszokkal gazdagodhatunk.

Ha valakit esetleg hozzám hasonlóan libaőr kapna el az előzetes alatt szóló zenécskével kapcsolatban, megtalálja a YouTube-on, de a Spotify-on fellelhető RDR 2 Original Soundtrack lejátszási listán is.

vissza