QNAP és a FIBARO bejelentik együttműködésüket az okosotthonok fejlesztésében

2018-04-14 14:20:00

QNAP® Systems, Inc. és a FIBARO® (az egyik leggyorsabban növekvő, okosotthonok és IoT termékeket fejlesztő cég) bemutatták új technológiájukat, mellyel a különböző FIBARO okos eszközöket a QNAP NAS-on keresztül tudjuk vezérelni.

A FIBARO-val történő együttműködésnek köszönhetően szinte végtelen lehetőség nyílik meg a leginnovatívabb okos otthon eszközök használatában. Támogatja a vezeték nélküli otthoni automatizálási rendszereket, így az intelligens eszközöket, mint a mozgásérzékelő, szivárgás érzékelő, redőny és világítás vezérlés és egyebek, illetve a QNAP szerverrel együtt teljes irányítási környezetet hozhatunk létre. A központ a FIBARO rendszer lelke és ez az, ami irányítja az eszközöket, a QNAP NAS, pedig az egyszerűen használható, megbízható és nagy tárolási kapacitást biztosító hálózati adattároló, mely menedzsment felületként használható az összes csatlakoztatott FIBARO kiegészítő esetében.

A QNAP NAS és a FIBARO technológiájával a felhasználók az elábbiakat tehetik meg: automatizálhatják a világítás-, fűtés vezérlést, valamint felügyelhetik a biztonsági rendszert. Ugyancsak menedzselhetik a redőnyöket és az ablaknyitókat, valamint a szivárgásérzékelőt, a tűzjelzőt és beállíthatunk az adott eseményekre történő rendszerreakciót, tehát, hogy mit hajtson végre a központ.  Természetesen zenéket, videókat is lejátszhatunk a NAS-on, mint multimédia központon keresztül, vagy beállíthatjuk archiváló rendszerként a biztonsági kamerák felvételeihez.

vissza