QNAP - a Qsirch már Firefox alatt is elérhető

2016-09-25 10:53:03

A QNAP bejelentette, hogy a Qsirch keresőmotorját Firefox bővítménnyel frissítette, miután 2016 márciusában már kiadta a Google-modult.


 

A Firefox 2016. áprilisában kiadott gazdasági jelentése szerint 15,6 %-kal megelőzték a Microsoft Internet Explorer és Edge böngészők összesített, 15,5 %-os piaci részesedését. A QNAP erre reagálva készítette el a Qsirch Helper Firefox bővítményt, ezzel is még jobb választást kínálva a böngésző felhasználóinak.

A Qsirch Helper applikációval a felhasználók a NAS-on és az interneten egyszerre kereshetnek, növelve ezzel a fájlkeresés hatékonyságát. Amikor a Google keresőt használjuk a Firefox böngészőben, a Qsirch Helper - a keresőszavaknak megfelelően - a NAS-on is megtalálja a fájlokat.

qnap

„A kutatásokért és fejlesztésekért felelős csapatunk elkötelezett a teljes szöveges tartalmakban történő kereső technológia, a Qsirch Helper mellett, amely egyszerűsíti a fájlkeresés folyamatát a NAS-on. Abban a reményben fejlesztettük tovább a Qsirch applikációnkat, hogy az intelligens keresési folyamat valóban csak egy kattintásra legyen a felhasználóktól” – nyilatkozta Cherry Chen, a QNAP termékmenedzsere.

vissza