PlayStation 4 - az emulátor nem támogatja a PS2-es lemezeket

2015-12-05 10:18:36

A szemfülesek megtudhattak pár információt arról, hogyan fog működni a Sony csodás emulátora.

 

Szinte azóta, amióta a Microsoft bejelentette az Xbox One-on megvalósított visszafelé való kompabitilitást, azóta várja minden PlayStation tulajdonos, hogy a Sony is adjon valami hasonló dolgot, hisz kár lenne azt a sok PS3-as csodát csak úgy hagyni a kárba veszni. A Sony bejelentése alapján, a PlayStation 2 emuláció hamarosan elérhető lesz, erről tudtunk meg pár információt.

A napokban felkerült az internetre egy trailer, ami elméletileg a Dark Cloud PS4-es verziójának a trailere volt, ebben volt megtalálható az-az információ, hogy mégis milyen körülményekkel tudunk majd emulálni a konzolon.

playstation_4_ps2_emulacio_screenshot_20151204192055_1_original

A videó alatt megtekinthető szövegből sajnos rögtön kikötésekkel kell szembe néznünk, ugyanis elméletileg sem az eredeti PlayStation 2-es lemezek, de még a PS2 Classics kiadások sem fognak működni a PS4-en. Amit ehelyett kapunk az 1080p-s támogatás, achievementek, illetve a Share és Remote Play támogatása. Ezen kívül illetve megjeleníthetjük a játékok kézikönyveit egy második képernyőn, hiszen mindenki erre vágyik manapság.

Ez mind szép és jó, de az hogy talán újra meg kell vásárolni majd kedvenc régi játékainkat nem túl bíztató eddig, szóval reménykedjünk abban, hogy ezen változtatni fognak.

vissza
Legolvasottabb cikkek