PewDiePie rendesen becsinált az Outlast 2-től

2016-06-01 08:17:11

Az első képek alapján már kezdtünk aggódni, hogy az Outlast 2 nem lesz olyan félelmetes mint az első epizód, de úgy tűnik tévedtünk, legalábbis a közel 10 perces játékmenetet látva, aminek feltöltését megengedték PewDiePie-nak.


 

Igazi akció-horror játékot köszönthetünk az Outlast 2 személyében, amit reméljük beengednek majd az E3 területére, mert a látottak alapján igen csak korhatáros programmal van dolgunk. A horror létező összes ismert elemét beletuszkolták abba a demóba, amit most a világ legnépszerűbb videósa próbálhatott ki, és mutathatta meg nézőinek.

A horror játékok sok-sok Youtubert tettek már ismertté, hiszen más ijedtségén, reszketésén - még ha erősen túljátszott és kényszerszagú - több ezren képesek nevetni. A videósok mesterének Outlast 2-es gameplay-ét megnézve, már most több tucat ötletlen "híresség" elkezdett jegyzetelni, hogy mikor érdemes majd jól megijedni, és eldobni a fülhallgatót, esetleg a billentyűzetet, de hatásos az is ha leesünk a székről.

Amíg ők gyűjtik a tökéletes vírusvideóhoz a megfelelő szkriptet, nézd meg velünk Pewds videóját és garantáltan becsinálsz! Figyelem, vattacukor lelkű gémereknek tilos a lejátszás!

vissza
Legolvasottabb cikkek