Penny Dreadful - befutott a 3. évad első teasere

2016-01-14 13:00:04

Szinte már minden lelkiismeret furdalás nélkül mondható, hogy a sorozatok átveszik a filmek szerepét. Íme a hódító kategória egy nagy képviselője!


 

 

Az debütálás óta hatalmas figyelemmel és csodálattal kísérem nyomon a Penny Dreadful (Londoni rémtörténetek) című sorozatot. Természetesen ahogy haladunk előre a részekkel, egyre nagyobb az izgalom, a történeti szálak egyre mélyebbre furakodnak. Immáron egy ideje túl vagyunk a második évadon is, melynek utolsó részét nézve már azon járt a fejem, vajon mikor érkezik a harmadik. A válasz: május elsején!

Mint kiderült ennyi emlegetés után végre Jared Talbot is felbukkan majd Brian Cox alakításában. Rajta kívül természetesen lesznek még új szereplők a történetben, nem merül ki ennyiben a dolog. Amíg e nehéz, várakozással teli időt töltjük, tekintsük meg az érkező évad teaserét:

Ahogy a videót bámulom, tátva marad a szám! Az események egy része hatalmas fordulatot vesz, másik része pedig csak fokozódik. Egy biztos: a Penny Dreadful-t mindenkinek csak ajánlani tudom!

vissza