Overcooked - fenomenális kooperatív móka készül

2016-02-14 14:24:44

Arról már mindenki tud, hogy sajnos a játékfejlesztők napjainkban nagyon a multiplayer felé terelik az irányt, így rengeteg esetben nem is jut ki nekünk a jó sztorikból.


 

Igaz, e cikk főszereplője sem fog minket elkápráztatni történettel, ám annál nagyobb mókát nyújt. Legalábbis eddig úgy néz ki. A Ghost Town Games által fejlesztett projekt egy 1-4 fős többjátékos móka, melyben mindenki egy-egy kis szakácsot irányít. Feladatunk, hogy különféle ételeket főzzünk, még mielőtt vendégünk elégedetlenkedni kezd. Természetesen nem merül ki ennyiben a dolog: e cél elérését nehezíti, hogy társséfjeinkkel hatalmas összhangban kell teljesítenünk, mi több, a konyhánk nem is mindig egy részből áll. Egészen változatos környezetekben kell főzőcskézünk, köztük az űrben, vagy akár két kamion platóján is.

A fejlesztőcsapat egyébként összesen 2 főből, két korábbi Frontier fejlesztőből áll. Az Overcooked egyébként a Steam Greenlight programjában várja a szavazatokat, hogy útnak ereszthessék.

A megjelenést 2016 első felére lőtték be PC mellett PlayStation 4 és Xbox One platformokra is. Mit gondoltok, szerintetek is jó mókának ígérkezik?

vissza
Legolvasottabb cikkek