Outriders – PC-s spotlight videóval érkeztek meg a részletek

2021-01-14 19:40:00

Vészesen közeleg az Outriders megjelenése... Igen, ennyi halasztás után ezt furcsa hallani, de bizakodó vagyok! Az érdekesség az egészben, hogy a PC-s tábor eddig nem igazán tudta, mire is számíthat a játék kapcsán, elvégre semmiféle információt nem ejtettek el a platformra vonatkozóan. Nemrég azonban érkezett egy spotlight videó, mely rávilágít mindenre, amit tudni akartunk, beleértve a rendszerkövetelményeket és a PC-specifikus funkciókat is.

Az Outriders rendkívül fejlett, és nagy mértékben variálható megjelenítési lehetőségekkel rendelkezik. Van dinamikus felbontás-skálázás, ultraszéles képernyőtámogatás, fullos Nvidia DLSS támogatás, stb. Érdemes azt is kiemelni, hogy teljes a crossplay, a PC-es, a PlayStation 4/5-ösök, az Xbox One-osok, illetve Series X/S-esek is játszhatnak együtt, valamint még az év folyamán a Google Stadia is bekerül a körbe. Magyar feliratot bár nem kap, 13 nyelven élvezhetjük majd a játékot.

A People Can Fly csapata keményen dolgozik az egységes képkockasebesség biztosítása érdekében. A videóban is részletezett rendszerkövetelmények a 60 FPS melletti futtatáshoz szükséges specifikációkat tartalmazzák, melyek a következők:

A megjelenés a Google Stadián kívül minden érintett platfomra április 1-jén esedékes, azonban február 25-én rajtol egy demó fázis, mely mindenki számára ingyenesen elérhető lesz. További részletekért látogassatok el a www.outriders.net weboldalra!

vissza