Outlast 2 - újabb teaser látott napvilágot

2016-04-05 15:52:30

...és amikor épp azon rágódsz, hogy vajon mikor jelenik meg egy normális horrorjáték, és akár egy előzetesnek is örülnél. Jé, itt van egy!


 

Jó ideje tudni már, hogy a Red Barells Stuio dolgozik az Outlast 2-n, ám azon kívül, hogy új helyszínt, szereplőket és különálló történetet kapunk, mást nem közöltek. Most megtört a jég, a kiadó egy teaser-rel állt elő, melynek első hallgatásra semmi értelme... És másodikra sem.

 

De hallgasd csak meg visszafelé!

 

A videóban elhangzó szöveg egy április 22-én esedékes leszámolásról szól, melyről merjük feltételezni, hogy a játékról való információk leleplezését, esetlegesen egy új előzetes eljövetelét jelenti.

A teaser címe pedig Júdás első könyvének 14. és 15. sorára utal, melyek a Károli Biblia szerint a következők:

Júdás 1:14 Ezekről is prófétált pedig Énok, a ki Ádámtól fogva a hetedik volt, mondván: Ímé eljött az Úr az ő sok ezer szentjével,

Júdás 1:15 Hogy ítéletet tartson mindenek felett, és feddőzzék mindazok ellen, a kik közöttök istentelenek, istentelenségöknek minden cselekedetéért, amelyekkel istentelenkedtek, és minden kemény beszédért, a melyet az istentelen bűnösök szóltak ő ellene.

A korábbi teaser-ből már levontuk a következtetést, hogy erősen a valláshoz kapcsolódó történetet kapunk, az első hivatalos kép pedig a szokásosnál is több borzongásra utal.

vissza