Ősszel érkezik a The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me

2022-07-10 13:50:00

A Supermassive Games The Dark Pictures antológiáját talán nem kell bemutatnom senkinek. A Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes után a horrorsorozat negyedik epizódja, a The Devil in Me a Gyilkos kastély rekreációjába enged bepillantást. Aki erről nem hallott volna, annak mondanám el röviden, hogy az 1800-as évek végén egy H. H. Holmes nevű sorozatgyilkos építtette, és megannyi rejtély fűződik hozzá Egyesek szerint egyébként a figura nem más, mint maga Hasfelmetsző Jack.

A sztori szerint a Lonnit Entertainment TV stábja egy meglehetősen titokzatos telefonhívást kap egy Granthem Du’Met nevű fickótól, aki egy túrát ígér nekik a fent említett kastélyban. Sajnos a dolgok hamar rosszra fordulnak, és lehetetlen döntések közepette kell kiszabadulniuk a labirintusból. A z epizód egyébként egy teljesen új szereplőgárdával büszkélkedhet, melyben az Oscar-jelölt Jessie Buckley is helyet kapott. 

A The Devil in Me megjelenése ősszel esedékes, pontos megjelenési dátumunk nincs, de azt tudjuk, hogy PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-re, valamint Xbox Series X|S-re is megérkezik.

vissza
Legolvasottabb cikkek