Offline-ba tette magát a PSN, mindenki megőrült

2016-01-05 12:10:09

Akik Sony konzol birtokosai, bizonyára szomorúan konstatálták tegnap, hogy (ismét) leállt a PSN. A teljes szolgáltatás megbénult este, de már minden rendben van: csak egy valami nincs.


 

Az elmúlt években többször is leállt a PlayStation Network, a legdurvább egy DDoS támadás volt, de ez a mostani se volt piskóta: minden „meghalt” tegnap este és bár viszonylag(?!) gyorsan helyreállt a rend, a neten azóta is háborognak az emberek.

Nem, nem azokkal van a baj, akik azt mondják, fizettem valamiért, elvárom, hogy működjön. Ez jogos. De azt nem értem, ilyenkor miért kell egyből a „másik oldalnak” megjelennie és szapulnia a gépet/céget. Mi értelme van ennek? Nekem is van PS-em, a leállás miatt elszálltam Rocket League-ben, mint a győzelmi zászló, DE: folytattam a The Order 1886-ot, aztán átmásztam a PC-re és elmerültem a Star Wars Galaxies-ben. Igen, bosszantó az ilyesmi, de nem jutott eszembe felkeresni a twittert, redditet stb., hogy puffogjak. És ha a LIVE-al történik ilyesmi? Akkor sem az az első, hogy fikázzam az MS-t. (És akkor még a Steam-ről nem is beszéltünk... na az volt még para, de azt is lehet offline tolni! - V).

Élni és élni hagyni… ja, egy tökéletes világban működne a dolog.

 

vissza