Nioh 2 – februárban érkezik PC-re a Complete Edition

2020-11-13 18:23:00

Ki ne hallott volna már a Nioh-ról. Nos, a második rész a PC-s rajongótábor nagy részének kívánságlistáján már szerepel, így bizonyára örültök majd Fumihiko Yasuda nemrég tett nyilatkozatának, miszerint: "Hálásak vagyunk minden PC-s játékosnak a türelemért, melyet irányunkba mutatnak. Jelentem, a Team Ninja keményen dolgozik az utolsó simításokon!"

Az egész jelenet csúcspontja, hogy pontos megjelenési dátumot is kaptunk egy előzetes mellé, miszerint 2021. február 5-én már magával ragad a masocore projekt. Szóval készítsétek a pengéket, és váljatok eggyé a sötétséggel, ugyanis 4K supporttal, ultra széles felbontás- és 144 Hz támogatással, HDR funkcióval, és 120 FPS-sel jelenik meg a játék.

A megjelenési platform a Steam lesz, ahol már előrendelhető a kiadás, mely egyébként mindhárom eddig megjelent DLC-t is tartalmazza, ráadásként pedig egy ajándék Valve-sisak is landol a csomagban, melyről mindenki döntse el maga, tetszik-e neki, avagy sem. 

Ráadásként említeném meg, hogy a Nioh – Complete Edition november 20-is 70%-os kedvezménnyel, mindössze 15 euróért zsebelhető be!

vissza
Legolvasottabb cikkek