Ninja Gaiden: Master Collection – júniusban érkezik, előzetes is érkezett

2021-02-18 18:05:00

A Koei Tecmo és a Team Ninja nemrég jelentette be a Ninja Gaiden: Master Collection-t, mely Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Series X-re és S-re, valamint PC-re is megérkezik. A júniusban megjelenő kollekció a Ninja Gaiden Sigma (2007), a Ninja Gaiden Sigma 2 (2009), valamint a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (2012) epizódokat csomagolja össze a korábban kiadott játékmódokkal és DLC-kkel, bár az online funkciók nélkül.

A széria a fejlesztőcsapat egyik legfontosabb megjelenése, és bár közvetlenül nem érkezik meg a jelenlegi generációs konzolokra, örömmel halljuk, hogy a visszafelé kompatibilitás segítségével elérhetővé válik, ráadásul végre PC-re is ellátogat. Fumihiko Yasuda megjegyezte, reméli, nem csak a Ninja Gaiden rajongók, de a Nioh 2 közönsége is kedvet kap majd a játékhoz, de bízik abban is, hogy nemsokára eljöhet az ideje egy teljesen új epizódnak is. 

A bejelentés apropóján a Nioh 2-ben ingyen elérhetővé válik a Dragon Ninja skin, melyet mától lehet letölteni. Az együttműködés további részleteit megtaláltjátok a Nioh 2 hivatalos honlapján. A Ninja Gaiden: Master Collection megjelenése június 10-én esedékes.

vissza