Nem semmi címekkel bővül nemsokára a PlayStation Plus játékkatalógusa

2022-11-10 17:49:00

Eddig is megérte előfizetni a PlayStation Plus felsőbb szintjeire, elvégre megannyi közkedvelt cím szerepel a program játékkatalógusába. Nemsokára elérkezünk a hónap közepéhez, így a Sony végre felfedte, mely címekkel bővül a lista, és nincs okunk panaszkodni.

A  PlayStation Plus Extra és Premium katalógusába felkerül a Skyrim: Special Edition (PS4, PS5), a Rainbow Six Siege (PS4, PS5), a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX (PS4), a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4), a Kingdom Hearts 3 (PS4) és a Kingdom Hearts: Melody of Memory (PS4). Ezeken felül érkezik az Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition (PS4, PS5), a The Division 2 (PS4), a Ghost Recon Breakpoint (PS4), a Chorus (PS4, PS5), a What Remains of Edith Finch (PS4) és a The Gardens Between (PS4, PS5) is. Ha ez sem lenne elég, játszhatunk továbbá az Earth Defense Force: World Brothers-szel, az Earth Defense Force: Iron Rainnel és az Onee Chanbara Originnel. 

November 15-én a Classics szekcióba bekerül a Ratchet & Clank, a Ratchet & Clank 2: Going Commando, a Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, a Ratchet & Clank: Deadlocked és a Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction is.

Jó szórakozást mindenkinek!

vissza
Legolvasottabb cikkek