Nem nézhette a Shreket, ezért felrobbantotta a házát

2016-01-07 14:28:50

Sokunkat érzékenyen érint, ha megtiltják kedvenc időtöltésünket, hatványozottan igaz ez egy hétköznapinak hitt Balástyai idős nagymamára, aki a tiltás helyzetét nem éppen hétköznapi módon reagálta le.


 

Történt ugyanis, hogy egy vasárnapi délutánon Margit néni családja vendégségbe készült ebédelni, de a 82 éves nagymamát otthon hagyták sajnos azzal a kritériummal, hogy nem nézhet tv-t, így indulás előtt ki is kapcsolták azt.

A kertből még a család után kiabált Margit néni, hogy hadd nézze már azt a fránya televíziót, amikor éppen kedvenc meséje, a Shrek van műsorra tűzve, de választ nem kapott.

Kis idő elteltével, amit a készülék bekapcsolási technikájának keresésével töltött, a távirányítót, majd a tv-t is használhatatlanná tette (értsd: szétverte). Sajnos ez még nem a történet vége, hiszen unokája férjének nevét felvéste a falra miszerint ő a „gyilkos”, lévén valószínűleg ő volt az, aki nem engedte a zöld mesehős kalandjainak ismétlését levetíteni a nagymamának, és felhívta a családot: jó étvágyat kívánt majd lerakta.

119625

Ezek után a kertből berángatott egy gázpalackot, amit közvetlenül a kályha mellé helyezett el. Kinyitotta annak csapját, ezek után értelemszerűen a detonáció azonnal bekövetkezett, amit rövid időn belül rengetegen észrevettek. Hála az M5-ös autópálya közelségének és a szomszédoknak, Margit nénit a tűzoltóknak sikerült kimenteniük és egy az előszobában elhelyezett gázpalackot robbanás előtt elvinniük a helyszínről. Sajnos a házban lakni és azt felújítani nem lehetséges, így a családnak költöznie kellett. Margit nénit életveszélyes égési sérülésekkel szállították a legközelebbi kórházba. (Megvan a mi magyar Bombermanünk, kérem szépen - neki valószínűleg a havi gyógyszeradag a powerup! - V).

vissza