Need for Speed - zárt béta

2015-09-13 11:24:55

Közeleg a Need for Speed széria legújabb tagjának megjelenése. A fejlesztők nem akarják a véletlenre bízni a dolgot, ezért kihirdetett egy zárt bétát, melyben az USA, Kanada, Európa és Japán konzoltulajdonosai vehetnek részt. Igen, igen, nem véletlenül írtam így. Sajnos a PC-seknek erről most le kell mondaniuk. Viszont a Play Station 4 és Xbox One tulajoknak még szeptember 25-ig van lehetőségük jelentkezni a bétára itt!

Pontos időpontot még nem tudni, de merjük feltételezni, hogy október elején megkezdődnek a versenyek, hiszen november 3-i keddre már a megjelenés esedékes.

Névtelen

A játék során amúgy öt különféle módban mérkőzhetünk majd meg másokkal. Ezen módok bemutatására a fejlesztőcsapat, a Ghost Games kiadott egy videót is, melyben ezeket taglalja. Speed, Style, Build, Crew, Outlaw.

Speed: e módban ellenfeleinket legyőzve, minél rövidebb idő alatt, minél hamarabb a célba kell érni.

Style: a Dirt játékokból már ismert gymkhana pályákon lévő trükközést, kocsival való bánást idézi

Build: a tuning szerelmeseinek ez lesz a kedvenc módja, rettentő részletességgel szabhatjuk testre, finomhangolhatjuk kocsinkat, és ezért jár a pont

Crew: ismerősökkel, barátokkal, csapattagokkal karöltve kell versenyezni más csapatok ellen (és győzni)

Outlaw: határok nélküli száguldás, melyben a feltűnéskeltésért jár a pont, gondolunk itt a rendőrös üldözésekre és rombolásra

Reméljük végre egy, az igazi klasszikusokat idéző Need for Speed játékot kapunk november 3-án PC-n, Play Station 4-en és Xbox One-on.

vissza
Legolvasottabb cikkek