Need for Speed - újabb információk

2015-09-15 17:51:16

Nemrég olvashattátok, hogy nemsokára indul a Need for Speed zárt bétája PlayStation 4-es és Xbox One-on, majd megtudtuk, hogy a PC-s verzió halasztása az ok, amiért csak konzolokon lehet kipróbálni. Most azonban a Ghost Games csapata felfedett néhány fontosabb információt a játékkal kapcsolatban.

naom_55bb7147e30c1

  • Talán mivel a konzoltulajdonosok előbb élvezhetik majd a játékmenetet, így kezdjük egy infoval, ami őket érinti. A napokban egy GYIK-ból kiderült, hogy 30 FPS-sel versenyezhetünk majd (PS4, X1), mert elmondásuk szerint így garantálható a gyors, folyamatos, pörgős játékmenet.
  • Az is kiderült, hogy nem terveznek fizetős DLC-ket, illetve más fizetős tartalmakat, viszont ingyenes kiegészítőkkel folyamatosan gazdagodunk majd.
  • A játék állandó internetkapcsolatot fog igényelni, viszont csak a többjátékos módhoz lesz szükségünk Xbox Live Gold illetve PlayStation Plus előfizetésre.
  • Továbbá a csapat megerősítette, hogy egyszerre mindösszesen 5 autót birtokolhatunk egyszerre, valamint hogy nem száguldozhatunk rendőrként.

Persze mindekiben merülnek fel további kérdések, például hogy lesz-e osztott képernyős játéklehetőség, vagy használhatunk-e manuális sebességváltót, ám e kérdések sajnos még megválaszolatlanok. Mindenesetre mindkettőre az igen választ szeretnénk hallani.

A Need for Speed november 5-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-re, a PC tulajdonosok pedig valamikor tavasszal kezdhetik izzítani a motorokat.

vissza
Legolvasottabb cikkek