Need for Speed - a Sony gépén nagyobb a kereslet

2015-11-09 14:19:31

Egy hete startolt el a legújabb Need for Speed az eladási rajtkockáról, mely idő alatt a PlayStation 4 tulajdonosok preferálták jobban a sorozat rebootjaként is emlegetett epizódot.


 

A briteknél a megjelenés hetében a PlayStation 4-es verzió 2:1 arányban verte az Xbox One-ost a Chart Track által szolgáltatott adatok szerint, ami nagyjából reális eloszlás lehet a két masina eddigi eladásait szem előtt tartva. Összesített eladásait tekintve azonban már nagyobb a különbség a két platform között, ugyanis a lemezes kópiák 67%-a kelt el a Sony gépezetére, tehát nagyjából kétharmados többséggel vezet a PlayStation 4-es kivetülés. Ebben nincsenek benne a digitálisan értékesített kópiák, amelyek esetleg kozmetikázhatnák a fizikai verziók Sony oldalára elbillenő statisztikáit. Az EA versenyjátéka a harmadik helyen lépett be a britek szoftvereladási listájára. Érdekes módon sokkal kiélezettebb volt a rivalizálás a Call of Duty: Black Ops 3 esetében, ahol gyakorlatilag közel fele-fele arányban fogytak a két konkurens játékberendezésen.

A Need for Speed tesztjét hamarosan nálunk is olvashatjátok majd. Elöljáróban annyit, hogy a stábunk összességében elégedett a legújabb „Sebességszükséglettel”...

vissza