Need for Speed – a frissítéssel visszatért valaki

2015-12-09 20:25:18

A Legends nevű frissítés elsősorban nem csak javít a játékon, hanem ezen felül új tartalmakkal is szolgál. Eddie visszatért.

 

gggg

Need for Speed. A játék, aminél mindenki várja részről részre a csodát, hogy mikor tér vissza a régi önmagához, mikor élvezhetjük kötetlenül úgy a játékot, mint régen. A legutolsó frissítéssel javítottak a mesterséges intellgiencián, a mai napon befutott Legends patch pedig további javításokat hoz, úgyhogy még ha csak szépen lassan is, de halad a játék a jó irányba.

Az idő minden sebet begyógyít, tartja a mondás, s végül az idővel választ is kapunk arra, hogy mit sikerül helyre hozni, de addig sorra kapjuk továbbra is az ingyenes frissítéseket. A legutóbbiban neonok érkeztek, a mostani segítségével pedig testre szabhatjuk saját féktárcsánkat, illetve kaptunk még 113 új tárgyat, 6 különböző járműre:

  • Dodge Challenger SRT8
  • Ford Mustang 1965
  • Honda Civic Type-R
  • Lotus Exige S
  • Volkswagen Golf GTI
  • Volvo 242

Ezen túl érkeztek matricázások a Pro Streetből, Carbonból, Most Wantedből, illetve az Undergroundból. Új zenék is érkeztek, de az egészben a legnagyobb, azok Eddie kihívásai, amik 15 versenyt biztosítanak számunkra, melyek után legyőzhetjük az Undergroundból már megismert Eddiet, illetve elbitorolhatjuk a kocsiját is.

Érkeztek további napi kihívások, achievementek, illetve pár bug javítása is benne van a csomagban. A teljes frissítési lista itt található.

vissza
Legolvasottabb cikkek