Nagy újításokat ígér a LEGO SW: The Force Awakens

2016-03-23 16:22:31

A legósított Star Wars alapötletről lényegében minden lehetséges rókabőrt lehúztak az egyes trilógiák és az animációs széria feldolgozásával, de gond egy szál sem, itt az új film, így jöhet egy újabb LEGO kaland, ezúttal csupán Az Ébredő Erő eseményeit feldolgozva.


 

A készítők talán érezhették, hogy az elmúlt időben igencsak minimálisra sikeredtek az újítások játékaikban és most úgy tűnik, hogy tesznek is ellene valamit, a fenti trailerben látható érdekességek a mi fantáziánkat is megmozgatták.

Elsősorban bevezetésre kerül a fedezékrendszer. Ez lényegében úgy fog működni, mint bármely más játékban, fedezékről fedezékre mehetünk, és a megfelelő pillanatban onnan kiugorva lőhetünk az ellenfelekre. A kérdés, hogy ez mennyire lesz fontos, vagy hasznos, hiszen az eddigi LEGO játékok azért nem a nehézségi szintjükről voltak híresek. Ami viszont érdekes, hogy a játék meg fog válaszolni pár kérdést, amit a film elfelejtett, például C-3PO vörös karja, mit csinált Poe Dameron míg nem láttuk a vásznon, hogyan fogta el Han és Chewie a „kis” szörnyeiket vagy például a film elején lévő Lor San Tekka karakteréről is többet tudunk majd meg.

Az talán csak hab a tortán, hogy űrhajós ütközetek is lesznek, talán az igazi rajongóknak ez jelenti a legnagyobb örömöt majd. A program még idén, június 28-án kerül a boltok polcaira, szinte minden létező platformra.

vissza