Nagy Steam leárazás - Itt a Holdújév!

2016-02-06 12:43:06

Még csak most próbáljuk összeszedni magunkat és pénztárcánkat a téli válság után, amit a Steam karácsonyi leárazása okozott, Gaben máris újra porszívóval szippantja ki a bankjegyeket a tárcánkból. Több ezer leárazott cím, itt a Holdújév!

 

Olyan franchiseokat szerezhetünk be akár 75%-os kedvezménnyel, mint a Fallout, a Tomb Raider, vagy a Witcher. De csak hogy a legnépszerűbbeket említsem, a GTA V-höz 33%-al, a CS:GO-hoz 50%-al, míg a CoD Black Ops III-hoz 33°-al  olcsóbban juthatunk hozzá. Érdemes böngészni a különféle címek között, amihez egy jópofa képekkel illusztrált teszt is hozzásegít minket. Egy kaland során kell döntéseket hoznunk, és ez alapján dobja fel a Steam az ajánlott játékokat.

 

3002142-steam+sale

 

Mondok egy példát: az első kérdésnél, ha az az opció szimpatikusabb, hogy egy elhagyatott szigetre kerülővel bár, de odavezetünk, autózással kapcsolatos programokat fogunk kapni. Míg, ha teszem azt úszunk, ne csodálkozzunk, hogy találkozunk a Bioshockkal, vagy a Depth-tel. Irány a Store, vessétek bele magatokat a válogatásba! Az akció február 12-éig fog tartani, úgyhogy még van bőven időtök.

vissza