MSI Sword 15 - áttekintés

2021-09-01 12:55:00

Ahogy azt már megszokhattátok rendszeresen jelentkezünk MSI laptop tesztekkel. Manapság sokféle színben találunk különböző teljesítményű laptopokat, de gamer kategóriában a fehér nem egy túl megszokott. 

MSI SWORD 15 A11UD

A mi tesztalanyunk a sorozat legkisebb tagja volt.Az MSI Sword 15 és 17 laptop fehér színben kapható. Ez az első alkalom, hogy az MSI fehér színű Gaming Laptopot adott ki. A kard, ahogy a neve is sugallja, nagyon vékony. A fedél teteje teljesen fehér, ezüst színű MSI Dragon logóval. Az MSI átalakította az egész laptopot, és sokkal élesebbé és futurisztikusabbá tette. Az elegáns radiátorok az oldalán és az újonnan légáteresztők hátul sokkal professzionálisabbak és erőteljesebb megjelenést biztosítanak. 

Ezúttal az MSI a Sword 15 és a Sword 17 teljes méretű billentyűzettel szerelték. Ez valójában egy nagy frissítés a tavalyi GF65 modellekhez képest. Ezek a laptopok nagyon hasonlítanak a régebbi GF65-re, de vékonyabbak. Hálát kell adnunk az MSI-nek, hogy kiadott egy fehér Gaming Laptopot teljes méretű kék ​​háttérvilágítású billentyűzettel, amely akár üzleti megbeszéléseken is használható.

Kijelző

Mindkét modell esetében egy Full HD 1080p, 144 Hz frissítési gyakorisággal rendelkező panel biztosítja a látványt. Ugyan nem kalibrált kijelzőkről beszélünk, de színmegjelenítésük teljesen korrekt. 

Teljesítmény

Mindkét laptopot a legújabb Intel Core i7 11. generációs H processzorok hajtják. Bár a Core i5 11. generációs Sword laptopok is hamarosan elérhetők lesznek. Ezeket a laptopokat Nvidia RTX 3050 vagy 3050Ti vagy 3060 MaxQ grafikus kártyával párosulnak. Az új generációs MaxQ a Resizable Bar funkciót használja, amely lehetővé teszi a CPU számára, hogy hozzáférjen a GPU memóriához, ezáltal növelve a teljesítményt.

Összegzés

Az MSI Sword Laptop 15 és 17 meghozhatja a sikert a gyártónak a belépő szintű laptopok piacán is. Árazás tekintetében lassan eljutunk oda, hogy az MSI-vel is tud kalkulálni az aki notebookot szeretne vásárolni. 

A Sword és Stealth notikat az alábbi kereskedőknél eléritek:

Sword 15 A11UD

Stealth 15M A11UEK

vissza