Bréking: Mrs. Deadpool újra terhes

2016-07-02 14:07:00

A tökéletes időzítés az egyik legfontosabb filmes erény. És Blake Lively nagyszerű filmes. Ryan Reynolds felesége legújabb filmjét, A zátony-t (The Shallows, hazai bemutató: augusztus 11.) egy kis bikiniben játssza végig – ugyanis hullámlovast alakít, aki egy partközeli zátonyra menekül egy cápa elől: és bár közel a szárazföld, a cápa nem engedi át – a dagály viszont hamarosan ellepi a kis szigetet. A színésznő alig több, mint egy évvel a szülése után vállalta a szerepet, és nem csak azt bizonyítja, hogy egy cápa és ő bőven elég másfél óra szórakozáshoz, hanem azt is, hogy szülés után is lehet nagyon csinosnak lenni. Az ausztráliai forgatásra az egész család elkísérte, míg férje és a kislánya a parton pancsoltak, ő a fenevaddal viaskodott.

És a forgatás után rögtön teherbe esett: A zátony-nyal kapcsolatos reklámeseményeken már nagy hassal jelenik meg – két gyerek közé pont befért a véres és szexi film.

– Ryannek, nekem is sok testvérünk volt, és mi sem akarunk könnyen leállni – nyilatkozta a Pletykafészek-kel híressé vált, 28 éves színésznő. – Sok gyereket akarok, boldogan fogom figyelni, hogyan hatnak egymásra, ahogy mindig beállít egy újabb, még kisebb tesó.

blake

vissza