Mortal Shell – tökfejek, új páncélok, és death metál az új frissítésben

2020-10-26 18:35:00

A Mortal Shell már a beharangozáskor felrobbantotta az internetet. Rendkívül mutatós grafikával és soulslike mechanikával az év egyik egyik legnagyobb durranása lett a megjelenés. Nemrég érkezett hozzá egy ingyenes frissítés Rotting Autumn néven, mely nem csak extra skinekkel toldja meg az alapjátékot, de alternatív zenéket is kínál a bossharcokhoz a Rotting Christ jóvoltából. E soundtrackek opcionálisak, tehát nem kötelező bekapcsolni, de a műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom...

Gorf, a varangy is kapott egy kisebb szerepet az updateben, egy új küldetés körülötte forog, és hát valljuk be, szinte mindenki kedveli a fickót... Valószínűleg az előbb említett gyönyörű renderelés az oka a következő add-onnak, mely a fotó mód. Bár már majdhogynem megszokott, hogy egy játékban elérhető ez a funkció, higyjétek el, ez kitűnik a tömegből! Eszméletlen!

További részletekért látogassatok el a játék hivatalos honlapjára, vagy olvassátok el a fejlesztők által kibocsátott közleményt! A Mortal Shell egyébként most akciós áron érhető el az Epic Games Store-ban, 2021 folyamán pedig a Steamre is megérkezik.

vissza
Legolvasottabb cikkek