Mortal Kombat: Generations - jövőre érkezik

2015-12-23 18:24:10

Amikor januárban bejelentették a sorozatot, nagyon megörültünk, és reméltük, hogy még idén láthatjuk is. Sajnos nem így lett, de legalább már van biztos támpontunk.


 

 

Az év elején jelentették be Garett Warren rendezésével a Mortal kombat : Generations névre keresztelt websorozatot. Mivel azóta semmit nem hallottunk a projekttel kapcsolatban, ahogy mások sem, valaki megelégelte és a Twitter-hez folyamodott, ott támadta le Garettet, aki mindenki meglepetésére válasszal illette a kérdéseket.

Mint kiderült, a sorozat fejlesztése nem állt meg, azóta is pörögnek a dolgok. A jövő év elején még előzetest is kapunk hozzá, mi több, az év későbbi részében útjára engedik magát a Generations-öt. Bizonyára lesznek a Legacy-ből visszatérő karakterek, hiszen mi lenne nélkülük a Mortal Kombat, mi több, bizonyos infok szerint a Mortal Kombat X-ben szerepeltetett, új harcosokra is nagy figyelem fog irányulni.

mortal-kombat-generations

A rendezőt egyébként a készülő filmről is nyaggatták, erre sem volt rest válaszolni. A mozifilmmel kapcsolatos munkálatok is folynak! A forgatókönyvet Oren Uziel írja, ám producerként James Wan-t (Insidious, Fűrész I, III, Halálos iramban 7, Annabelle) is leszerződtették, az egész pedig a New Line Cinema projektjeként lát majd napvilágot.

Egyébként amikor egy előzetest nézegetve anno, teljesen véletlenül rábukkantam e videóra, megállt bennem az ütő. Fantasztikus!

Vajon tényleg olyan lesz az áhított Mortal Kombat film, amilyen szeretnénk?

vissza
Legolvasottabb cikkek