Mortal Kombat 11 – sztori DLC-vel bővül a projekt

2020-05-05 18:13:00

Ahogy már megszokhattuk, napjainkban nehéz bármt is a hivatalos bejelentés napjáig titokban tartani, és ez úgy fest, nem változik. Ezúttal a Playstation Brazil ejtett el egy tweetet, miszerint a Mortal Kombat 11 sztori DLC-vel bővül. Bár a játék már több update-en is átesett, érkeztek újabb karakterek, miegymás, jó tudni, hogy a fejlesztők még nem végeztek.

A NetherRealm amúgy is híres történetmesélő, és bár a kampány néhol szándékosan ostobe, módfelett szórakoztató, mi több, lehetőséget kínál, hogy egy-egy kör erejéig szinte minden karaktert kipróbáljunk, megismerjünk, mielőtt az online küzdelmekbe vetnénk magunkat. A Mortal Kombat 11 a széria talán legerősebb történetével rendelkezik, és ez most bővülni látszik.

Az előzetesben Liu Kang és Raiden egy titokzatos trió érkezése miatt forrong, a rajongók tippjei szerint pedig ennek a 2005-ös Mortal Kombat: Shaolin Monks-hoz lesz köze. Az ötletet nem vetnénk el, elvégre az időutazás erre sem zárja ki a lehetőséget. A videó szerint a bejelentés május 6-án esedékes. 

vissza