Monster Hunter Rise – Arzurosról is érkezett egy videó

2021-01-03 12:40:00

Alig 2 hónap választ el a Monster Hunter Rise megjelenésétől, a fejlesztők pedig folyamatosan rövid videóanyagokkal és bemutatókkal bombázzák a rajongókat. Nemrég még Khezu visszatérésére fókuszáltak egy felvételen, most pedig Arzuros kerül reflektorfénybe, akit még a 2020-as The Game Awards-on láthattunk először, bár akkor még nem voltunk benne teljesen biztosak, valóban ő van-e az árnyékok mögött.

Később egy in-game event, a The Rampage mutatott rá, ekkor egy videóból derült ki biztosra kiléte, mikor is Magnamalo kilépett vele a sötétségből. Nos, a játék hivatalos Twitter fiókja által közölt legújabb videó már teljes valójában mutat rá a figurára, illetve annak harci mozdulataira. Az ikonikus kék szőrzet, a hatalmas mancsok és karmok, a nyelve, a háta mind-mind rámutatnak, hogy ő igenis része a Kamura Village ökológiájának.

A bejegyzés egy rövid leírást is tartalmaz a rá való vadászattal kapcsolatosan... Területét nagyrészt hegyek és erdők övezik, legtöbbször mézet keresve, illetve halászva találhatunk majd rá, azonban elsöprő mozdulataira is felhívják a figyelmet.

Vészesen közeleg a megjelenés dátuma, remélhetőleg nemsokára még több ilyen videóval rukkol elő a csapat, elvégre újévi köszöntővideójuk kapcsán több bejelentést is ígértek. Korábban bemutatták már Great Wroggi-t és Royal Ludroth-ot, de egyik anyag sem fókuszált rá ennyire a bestiára. A Monster Hunter Rise március 26-án debütál Nintendo Switchen.

vissza