MNEB LOL Kupa

TEAM PLAGUE VS WONDER STAG

2020-04-25 16:14:00

PierceTheHeaven és DamilosK vár titeket a vasárnapi döntőben. A Wonder Stag Esports és Team Plague összecsapást 16:15-től követhetitek.
https://bit.ly/2VCltDc

TEAM PLAGUE

Több éve foglalkoztatott már minket az esport és 2017 elején elérkezettnek láttuk, hogy az elméleti síkon összeállt koncepcióval, melyet azóta is nap mint nap csiszolunk, belevágjunk mi is. Azelőtt, hogy a nagy bejelentés megtörtént volna, nagyon sokáig kerestük azt, ami egy darabkát tud mutatni belőlünk, a mentalitásunkból. Mi soha nem voltunk azok a tipikus jófiúk, úgyhogy nem is akarunk habos-babos hősök lenni. Egyszerre vagyunk Thanos és Vader, Léon és Vincent, a Rossz és a Csúf, Mi vagyunk a Plague. (Ejtsd helyesen: “Tím Pleg/Plég”)

A kezdetek óta, nagyon sok víz lefolyt a Dunán és változott a stáb, hiszen ez egyszerre hobbi és munka, de nem bánjuk meg egy percét sem, mert barátokat és ellenfeleket egyaránt hoz, az amit gyerekfejjel kezdtünk és velünk együtt nőtt fel.
Köszönettel tartozunk a támogatóinknak: Az OMEN-nek és az InGame Gamer Bar and VR arcade-nak, hiszen a versenyekre való eljutástól, a felkészüléseken át, az információkig mindig mindent megkaptunk, hogy versenyben lehessünk a magyar esport nagy neveivel.

WONDER STAG ESPORTS

Célunk, hogy nemzetközi szinten is méltó képviselői legyünk Magyarországnak és az egész régiónak. Kiemelkedő eredményeket értünk el a legnagyobb magyar versenyeken, de több regionális bajnokságot is zártuk a dobogón. A Wonder Stag e-Sports nem csak esport csapatok menedzselésével és játékosaival foglalkozik: gaming perifériákat is forgalmaz minden a magyar esportolók számára! Kínálatunkban megtalálható saját gyártású, professzionális gamer egérpad, illetve partnereink kiemelt termékei.

 

vissza