Milyen lesz a Telltale Batman feldolgozása? - infók

2016-03-20 13:36:23

Bár képileg semmit nem mutatott a Telltale az új epizodikus, döntésekre alapuló játékából, ami ezúttal a DC Batmanjét célozta meg, de pár új információt azért elárultak a készítők.

 

batman-telltale-games

A Texasban megrendezésre kerülő Gaming Expon a Telltale elárult pár információt a készülő Batman játékuk kapcsán. Persze a legtöbb sejthető volt az eddigi címeikből és jellegzetes stílusukból. A középpontban Bruce Wayne, mint férfi fog állni és betekintést nyerhetünk emberi oldalába és a szuperhős lét nehézségeibe is. A játékos döntéseinek komoly következményei lesznek Bruce magánéletére, de éjszakai ténykedéseire nézve is.

A sztori teljesen Batmanre fog fókuszálni, nem kiterjedt szuperhős "családjára", mint például Robin, vagy Nightwing. Persze feltűnnek majd ismerős arcok, mint Alfred, James Gordon, vagy Renee Montoya. Az ellenségekről egyelőre nem derült ki semmi, ezt a későbbiekre tartogatják a fejlesztők. A látványvilág képregényszerű lesz, ami jól illik a Telltale profiljába és a Batman univerzumba egyaránt. A megjelenés valamikor nyárra várható.

vissza