Mikor érkezik az első fizetős Battlefront DLC?

2016-01-20 12:09:09

2016-ot írunk, az EA/DICE pedig azt ígérte, az év elején érkezik az első fizetős Battlefront DLC. Hol van?!


 

Sok mindent tudunk már az érkező Battlefront DLC(-k) kapcsán. Aki megvásárolta a Season Pass-t, két héttel hamarabb öldökölheti a lázadókat, vagy birodalmiakat az új térképeken, tárazhatja be az új Star Cardokat, illetve próbálhatja ki az új játékmódokat. Ez már biztos.

9oZKicO

Az is tiszta mára, hogy a Star Wars Battlefrontban a későbbiekben sem lesz a VII. részhez kapcsolódó tartalom: szóval se Kylo, se az Első Rend, se semmi nem elevenedik meg nekünk, játékosoknak. Lassan borítékolható az is, hogy az előzmény-trilógiából se szemezgetnek az alkotók, pedig a Klónháborúk adna magát.

Akkor mi is érkezik egészen pontosan a négy DLC-vel? Komolyan kiszúrják majd a szemünket pár Star Carddal? (A jelenlegi kínálat fele finoman szólva is használhatatlan – a szerk.) Kapunk majd új emote-okat? (Minek is? – ismét a szerk.)

LSuLXDq

Nézzük a helyszíneket: a Halálcsillag esélyes lehet, mind földön, mind le… izé, űrben. (Még valami? Bespin esetleg?!) Fegyverek terén is akadna még legendás SW stukker. További űrsiklókra is számolhatnánk, ugyanis a jelenlegi 2x2-es kínálat plusz a két „hős-hajő” nem kicsit soványka.

Nekünk így hirtelen ezek jutottak eszünkbe. Ötlet még?

 

vissza