Megpróbálták levédetni a „Reagál” szót, ezért mindenki dislike-olja őket

2016-02-01 18:53:43

A YouTube legnépszerűbb reakciókat összegyűjtő csatornájának két tulaja megpróbálta levédeni a React szót, hogy létrehozzanak egy óriási közösséget, most viszont mindenki utálja őket.


 

A The Fine Brothers a különböző videók, filmek, játékok, események anyagát mutatják meg fiataloknak vagy éppen időseknek, majd rögzítik a reakcióikat és megmutatják nekünk, egyszerű civileknek, hogy mások mégis miként reagálnak hétköznapi vagy teljesen őrült dolgokra. A legtöbb ilyen tartalmuk hatalmas sikernek örvend és igen sok vírusvideóvá is avanzsálódott. Az meg nem titok már, hogy a több millió feliratkozóval rendelkező YouTuberek igen jól éledegélnek a megtekintésekből, bár ez itthon sem ismeretlen jelenség, nyilván a lehetőségek országában angol nyelven tartalmat gyártani kifizetődőbb.

24729c6ec6141f186cc8f03d5afffd82

Olyannyira, hogy a fent említett The Fine Brothers törvényes úton levédetné a React szót, persze nem kell mindenkinek jogdíjat fizetnie, aki leírja vagy kiejti az előbb említett szócskát (nem merem többször leírni, hátha jön a csekk) (nem baj, majd tőlem kapsz egyet - V), csak az internetes tartalom gyártást érintené, ami a React World létrejöttét eredményezi. Ez a világmegváltó ötlet összegyűjtené azt a több száz különböző reagálós videóst, akik részt kívánnak venni a programban, tehát kell nekik támogatás, különböző segítség és miegymás. De ezekért a szolgáltatásokért és, hogy legálisan használják a React kifejezést videóikban vagy építsenek egy csatornát pont erre a műfajra nem kell fizetni.

Ez a srácok bejelentő videója, amin több mint negyed millió dislike éktelenkedik, pedig nem akarnak ők olyan rosszat(?).

Egyébként a TFB-nek már vannak levédett kombinációi mint: „celebrities react” „adults react” „parents react”.

És azzal ha elérik, hogy maga a React is az övék legyen, minden egyes tartalom az ő tulajdonukat fogja képezni és a bevétel egy része is a markukba vándorol, sőt, ha React tartalmú tartalmat akarsz létrehozni akkor csatlakoznod kell a React World-höz.

Aztán jött az Update, amiben elmondták mit is értett félre mindenki és dislikeolták ezért a bejelentő videót. Mit ad isten ezen is több mint negyed millió dislike csillog, na meg sorra vesztik el a feliratkozóikat...

Mit gondolsz, milyen hatással lenne a Reakciókról videókat készítő tartalom szolgáltatókra az, ha a TFB sikeresen létrehozná a levédett React World programját?

vissza