Megérkeztek az ADATA XPG Flame DDR4 memóriái

2016-08-30 18:00:44

Az ADATA® Technology bemutatta az XPG Flame DDR4 memóriákat.


 

Elegáns, lángcsóvákkal és logóval ellátott modulok 288-pin U-DIMM és 260-pin SO-DIMM méretben is elérhetőek. Ez az első XPG modul notebookokhoz. Az XPG Flame vonzó választás gamereknek, tuningoláshoz, valamint versenyképes benchmark eredményekhez asztali, notebook és SFF rendszerek esetében is. Az XPG Flame a gondosan válogatott majd összeszerelt chipek és PCB lapok kombinációja, melyek garantálják a minőséget és stabilitást. A modulok elérhetőek 4GB, 8GB és 16GB kapacitással, sebességük pedig akár 3000MHz a U-DIMM és 2800MHz lehet a SO-DIMM modulok esetében. Mindegyik XPG Flame támogatja az Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) technológiát és az Adata élettartamra szóló jótállást ad hozzá.

adata

Továbbfejlesztett DDR4 teljesítmény az asztali gépek szerelmeseinek

Követve a legtöbbet eladott XPG Z1 DDR4 modulok sikerét, valamint a hasznos XPG Dazzle LED DDR4-et, az XPG Flame vonzó lehetőséget kínál asztali géppel rendelkező játékosoknak, túlhajtóknak és moddereknek. A karcsú és alacsony-profilú hűtőbordával az XPG Flame U-DIMM modulok 10-réteges fekete PCB-je 2 uncia rezet tartalmaz. Mindezek hozzájárulnak a stabil teljesítményhez és a hosszú élettartamhoz, a megterhelő játékok és eredménycentrikus túlhajtás esetében is. Gyárilag 2400MHz és 3000MHz között skálázottak, melyet 1.2V-tól 1.35V-ig érhetünk el. A prémium chipekkel, áramkörökkel és PCB-vel a sebesség könnyebben érhető el. Az Intel XMP 2.0 sokkal több lehetőséget kínál a túlhajtáshoz, beleértve az operációs rendszerből történő irányítás helyett a sokkal összetettebb BIOS-on keresztüli elérést.

Az első XPG gamer memória notebookokhoz és kompakt rendszerekhez

Az XPG Flame egy igazi mérföldkő az XPG SO-DIMM memóriamodulok életében. A laptopok szinte ugyanazt a játékélményt kínálják, mint az asztali gépek, ezért a kereslet megélénkült a magas minőségű és gyors notebookokba, ultrabookokba és SFF gépekbe való DDR4 modulok iránt. Ezt az igényt elégíti ki az XPG Flame 1.2V-os memóriákkal, melyek sebessége 2400MHz és 2800MHz közötti. A fekete PCB-vel az XPG Flame SO-DIMM ugyanolyan alacsony profilú és elegáns megjelenésű, mint a U-DIMM verzió, illetve egyformán az a céljuk, hogy a játékosok, overclockerek és a benchmarkok szerelmesei a legjobb eredményeket érjék el.

adata2

A csúcsminőség biztosítva van

Az XPG Flame DDR4 memóriákat válogatott és magas minőségű összetevőkből, szigorú minőségbiztosítással szerelik össze a legkiválóbb PCB lapra. Mindegyik modul végigmegy a megbízhatósági és kompatibilitási vizsgálaton, melyek eredményei meghaladják a hagyományos memóriákét, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot és tartósságot.

vissza
Legolvasottabb cikkek