Megérkezett Doctor Strange, nézd meg elsőként a trailert!

2016-04-13 07:32:08

Sokat vártunk rá, pedig leszámítva azt a néhány képet és az elenyésző számú videóanyagot nagy marketing nem volt a projekt mögött. Mégis több százezer rajongó és filmszerető ült a gép előtt ma, magyar idő szerint kora hajnalban, hogy lássa a mozi első előzetesét.


 

Nagy szerencsénkre néhány órája a stúdió közzétette Doctor Strange kettő perces trailer-ét, amire érdemes minél hamarabb lecsapni, mert lehengerlő lett.

Benedict Cumberbatch félelmetesen jó Strange szerepében, és persze nem kiabálunk el semmit de könnyen lehet, hogy az eddigi legjobb Marvel filmet láthatjuk majd a nagy vásznon. A rendezői székben pedig Scott Derrickson ül, aki eddig inkább a horror vonalat erősítette, mind forgatókönyv íróként mind rendezőként - ő hozta el többek között a Sinister című horrort, amit sokan a legjobbnak tartanak. Így hát a sötét tónus körbelengi a filmet, amihez kiváltképp passzol az elképesztő látványvilág, de minek is olvasnád el milyen nagyszerű amikor itt a mozgókép:

Ki is Doctor Strange? Erre a kérdésre a magyar Marvel Wikia válaszol:

"Stephen Strange briliáns és arrogáns idegsebész volt, akinek karrierjét egy autóbaleset törte derékba, mivel kezei idegi károsodást szenvedtek. Ezután Dr. Strange még a szikét sem tudta tartani. Elcsüggedt, mivel kipróbált minden gyógymódot, de sikertelenül. Végül hallott a Tibetben található Ősi Egyről. Strange elutazott, hogy találkozzon a varázslóval, a csoda esélyével. Egy fájdalmas utazás után be kellett bizonyítania, hogy méltó. Strange leleplezett egy összeesküvést, ami meg akarta ölni az Ősi Egyet, így megmentette a bölcs életét, aki tanítványának fogadta. Miután Strange kitanulta a varázslást, visszatért New Yorkba. Különcnek tartják, ő a Föld Legfőbb Varázslója."

Ha további részletekre vagy kíváncsi:

 

vissza