Még idén rengeteget bővül a Middle-Earth: Shadow of War

2017-11-16 21:57:04

Lesz több ingyenes, de pár fizetős DLC-t is kiadnak.


 

A múlt hónapban látott napvilágot a Middle-Earth: Shadow of War, melyet egyébként még mindig nem bírunk elhagyni... Tesztünk már olvasható a játékról, aki (akár ez alapján is) kedvet kapna hozzá, még behozhatja lemaradását, ugyanis, mint kiderült, még idén rengeteget bővül a kaland, de még ez sem minden.

A WB Games nemrég felfedte az Expansion Pass tartalmát, melynek egy része még az év vége előtt napvilágra kerül. Az ingyenes frissítések körét erősíti az Endless Siege, melyben Sauron erői ellen,míg a Rebellionban orkok és trollok hada ellen kell védenünk magunk. Az Enhanced Photo Mode keretein belül újabb szűrőkkel és elemekkel bővül a pillanatfelvétel funkció. Az Online Fight Pits egy többjátékos gladiátormérkőzés-sorozatra invitálja a harc után vágyakozókat, a Brutal Difficulty-t medig úgy gondolom, felesleges magyarázni.

E fentiek közül az első három november 21-én, az arénaharcok december 5-én, az új nehézség pedig 12-én kerül be a játékba. Mindezen felül a pletykák szerint 2018-ban további ingyenes tartalommal bővül Mordor területe. Az Expansion Pass keretein belül idén két új törzzsel bővül a nép: a Slaughter Tribe és az Outlaw Tribe november 21-én, illetve december 12-én rója le tiszteletét.

vissza
Legolvasottabb cikkek