Marvel’s Guardians of the Galaxy – megérkezett a launch trailer

2021-10-12 17:59:00

A Marvel bár filmek terén rendkívülit alkotott az utóbbi években, legyen szó bármely címéról is, játékok tekintetében azonban van még mit fejlődnie, legalábbis a Marvel's Avengers fogadtadása ezt mutatja. Bár a nemrég kiadott Fekete párduc kiegészítő magasabbra tette a lécet, az elvárt színvonalat a jelentések szerint még így sem képes hozni. Akárhogy is, a következő projekt már láthatáron belül van, nemsokára érkezik a Marvel's Guardians of the Galaxy, melyhez a mai nap a launch trailer is befutott.

A csapat minden tagja kap némi szerepet az anyagban, a kaotikus akciókra is jut képkocka bőven, de ami talán a legfontosabb, az a szereposztás. Mordály a robbanóanyagokért felel, Groot a védelemhez járul hozzá, Drax szinte mindenen áttöri magát, Gamorra pontos és gyors közelharci támadásokban, Űrlord pedig a lövöldözésben remekel. Mellettük természetesen feltűnnek más, a filmek világából már ismert karakterek is.

A megjelenés október 26-án esedékes PC-re, GeForce NOW-ra, PlayStation 4-re, 5-re, Xbox One-ra, illetve Series X-re, S-re. A Nintendo Switch-re érkező Cloud Versiont szintén e napon kapjuk kézhez.

vissza