Már minden platformon elérhető önálló kiadásban a CoD: MW Remastered

2017-07-27 20:37:25

Immáron PC-re és Xbox One-ra is elérhető önállóan!


 

A PlayStation 4 tulajok már június óta élvezhetik, hogy a Modern Warfare Remastered megvételéhez nem kell megvásárolniuk az Infinite Warfare Legacy Edition-jét, a PC-sek és Xbox One-osok viszont elkeseredve kacsintgattak az áruház felé egészen eddig. Annak ellenére, hogy hatalmas rá a kereslet, a Sony-s kiadáskor szót sem ejtettek más platformokról, azonban pontosan egy hónapra rá ez is elérkezett.

Aki esetlegesen nem tudná , miről is van szó, e kiadás a 2007-es Call of Duty: Modern Warfare felújított változata, mely teljes mértékben az eredeti kampányt és többjátékos módot kínálja a játékosoknak, azonban némi ráncfelvarráson és hangjavításon ment keresztül. Minden platformra 40 dolláros áron érhető el, plusz egy 15 dolláros DLC is pihen mellette, mely további térképeket ad hozzá az alapjátékhoz.

Úgy fest, az Activision nem nyugszik, novemberig is a játékosok kedvében szeretne járni, amíg is meg nem jelenik a WWII, melynek zombis részlegét nemrég mutatták be hivatalosan. Mit gondoltok, megállja a helyét a piacon a idei epizód?

vissza