Már az első napon 2,5 millió játékost ért el az Apex Legends

2019-02-06 21:16:00

Nemrég jelent meg az Apex Legends, az EA új battle royal címe, máris hatalmas sikereket ért el. A kiadó eleve nagy reményeket fűzött a címhez, de ehhez képest is meglepően jól rajtolt: az eddigi legjobb eredményeket érte el! A meglepő adatokról további konkrétumokat is nyilvánosságra hoztak, melyek hallatán mi is küldünk egy virtuális vállonveregetést az Electronic Artsnak.

Az első 24 órában elérték a 2,5 millió egyéni felhasználót, ez az érték azonban hamar felkúszott 3 millió fölé, a keddi nap pedig az egy időben játszók száma is elérte a 600 ezret. Az indítás után egyébként a Respawn csillogó szemekkel újságolta az 1 milliós mérföldkövet, mely akkor még erősnek számított, nem látva előre a további eredményeket. 

A projekt egyébként ingyenesen elérhető, valószínűleg ez is hozzájárult a sikerekhez, de elnézve az elkövetkezendő hetek megjelenéseit, kíváncsian várjuk, hogy a Metro Exodus vagy az Anthem debütálására milyen kihatással lesz az Apex Legends. Előbbi február 15-én, míg utóbbi 22-én látja meg a napvilágot, de a legutóbbi híresztelések szerint még idén ősszel érkezik az új Titanfall, valamint a Star Wars Jedi: Fallen Order is!

vissza
Legolvasottabb cikkek