Mafia III - rengeteg részlet a kiegészítőkkel kapcsolatban

2016-09-04 10:45:14

A PAX West kapcsán a 2K sem maradt bejelentés nélkül. Rengeteg információt fedett fel az expanziókkal kapcsolatosan.


 

A kiadó közölte az első részleteket a Mafia III kiegészítő tartamairól. Mint kiderült, a játékhoz lesz ingyenes bővítés és fizetős, sztori DLC is. Ami az ingyenes expanziókat illeti, Lincoln gazdagodik új hacukákkal, de természetesen a fegyverek is beszállnak a buliba. Három fegyvercsomagot kapunk Judge, Jury, illetve Executioner Pack néven. Ezek 30 nappal a játék megjelenése után válnak elérhetővé.

Ezek mellett mivel a Mafia franchise-ban mindig is nagy szerepe volt az autóknak, új testreszabási lehetőségeket rendelkezésünkre bocsátanak: új kerekek, egyedi rendszámok, színezés, illetve a jármű teljesítményére vonatkozó fejlesztések érkeznek. Szintén az autókhoz kapcsolódik, hogy ingyenes versenyek is helyet kapnak a játékban, ami pedig a jutalmat illeti, a ranglista tetején végzett játékosok pénzjutalomban és újabb fejlesztésekben részesülnek. A 2K blogbejegyzése szerint ez azonban még mindig nem minden!

mafia 3

Ami a sztori DLC-ket illeti, többszörös bővítésről van szó, melyek mindegyiket Lincoln Clay idejében New Bordeaux területén játszódnak majd és kiderül, hogy nem az olasz mafia az egyetlen veszély, ami főszereplőket fenyegeti. Ezen három expanzióról már leírást is kaptunk:

Faster, Baby! - gyors autók, látványos üldözések és Roxy Laveau, kinek segítségével egy korrupt seriffet kell likvidálnunk, aki ráakaszkodott a polgárjogi aktivistákra a város peremterületén.

Sign of the Times - a városban létrejött terror élén rituális gyilkosságok sorozata áll. James tiszteletes kérésére Lincoln segít levadászni a felelős személyeket. E küldetéssorozat New Bordeaux sötét, drogtanyává vált belvárosába kalauzolja a játékosokat.

Stones Unturned - mikor a városban egy korábbi „vetélytárs” újra felbukkan, Lincoln összeáll John Donovan CIA ügynökkel, hogy egy, még a vietnami háborúban elkezdődött eseménysorozatnak vessen véget.

mafia 3

A fizetős expanziók is tartalmaznak majd ruhákkal, fegyverekkel és autókkal kapcsolatos bővítéseket. A Mafia III október 7-én jelenik meg PC-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A Season Pass 30 $-os áron lesz elérhető, ami 10 dollárral olcsóbb, mintha mindhárom fizetős kiegészítőt egyesével vennénk meg.

Ezen bejelentések mellé egy új gameplay trailert is kaptunk, melyben a társak fizetésének módját láthatjuk.

vissza
Legolvasottabb cikkek