Mafia III - képeken a pre-alpha New Orleans

2016-04-06 12:24:12

Véleményem szerint senkinek nem kell bemutatnom a Mafia franchise-t, azonban végre a következő epizód is megmutat magából néhány képkockát.


 

Seth Rosen, a Hangar 13 designere által, a GDC-n látott napvilágot néhány kép a Mafia III pre-alpha fázisából, melyek láttán nem lesz panasz a környezetre. Bár még messze van a végleges verziótól, már most gyönyörűen mutat, környezetünk pedig a szó legszorosabb értelmében él!

Bár már keringtek pletykák a 2K Games játékának megjelenéséről, ám több okból is kétes az információ: Egyrészt, ha ilyen közel lenne, valószínűleg már nem a pre-alpha verzióból mutattak volna képeket, másrészt pedig, mivel a fejlesztők még csak évszakot sem erősítettek meg a debütálás dátumával kapcsolatosan, csodálkoznánk, ha ennyire sikerült volna eddig "titokban tartani".

mafia 3

mafia 3

mafia 3

mafia 3

mafia 3

mafia 3

mafia 3

Sajnos tehát még nem tudni, mikor láthatjuk a boltok polcain a Mafia III-at, de a korábbi infok és a mostani képek alapján reméljük, minél hamarabb belevethetjük magunkat a '60-as évekbeli New Orleans történéseibe.

vissza