Mafia 3 - elindult a The World of New Bordeaux sorozat

2016-08-11 18:33:00

Október elején érkezik a Mafia 3. epizódja, melyhez kapcsolódóan a fejlesztők egy videósorozatot is elindítottak.


 

A 2K Games a mai nap útjának indította a Mafia 3-mal kapcsolatos The World of New Bordeaux sorozatot. Az első epizód, ahogy címe, a City Districts is sugallja, New Bordeaux városrészeit hivatott bemutatni. Összesen 10 kerületre (Frisco Fields, Pointe Verdun, Barclay Mills, Downtown, French Ward, Tickfaw Harbor, Delray Hollow, Bayou Fantom, River Row, and Southdowns) lesz osztva a város, melyek bár mind egyediek, változatosak, az erőszak és a kegyetlenség mindegyikben jelen lesz.

Az Intelligence bizottság 1971-ben meginterjúvolta Clay CIA kezelőjét, John Donovan-t, és érdeklődött, Clay hogyan volt képes elfoglalni a várost három évvel korábban, '68-ban. E sorozat mutatja be a kazetta eseményeit összesen 6 részen keresztül.

A 2K továbbá azt is bejelentette, hogy a Mafia 3 több mint 100 zeneszámot fog tartalmazni, köztük a „The House of the Rising Sun”-t, a „Paint It Black”-et és az „All Along the Watchtower”-t is. A fenti videóban egyébként a Creedence Clearwater Revival Run Through the Jungle-je szól, arról viszont nem esett szó, hogy szerepel-e majd a játékban. A zeneszeretőknek emiatt a 150 dolláros gyűjtői kiadás érdekes lehet, hiszen a Playboy litográfiák, a művészi album és a dögcédulák mellett a játék soundtrackjéhez bakelitlemez formájában juthat hozzá.

vissza
Legolvasottabb cikkek