Blake Lively mindenképpen harcolni akar

2016-07-16 09:51:53

Blake Lively új filmjében, A zátonyban (The Shallows, hazai bemutató: augusztus 11.) egy cápával küzd meg egy apró, a tengerből éppen csak kiálló szigeten meghúzódva, de civilben az oroszlánoktól fél.

– Los Angeles igazi oroszlánbarlang, a gyerekünket biztosan nem nevelhetjük fel ott – nyilatkozta a színésznő, aki A zátony bikinis képsorai szerint két terhesség között is csúcsformába tudja hozni magát. – Mi tudtuk, mit vállalunk, amikor színészek lettünk, de a gyerekeink csak belecsöppennek a hírességek körüli őrületbe. Menekülünk LA-ből.

A gyönyörű színésznő, és férje, Ryan Reyjnolds ezért költözött a világtól gondosan elszigetelt, New York állambeli Bedfordba, ahol jó pár celeb próbálja megúszni a nyilvánosságot. És az ifjú pár nagyon élvezi az idilli életet.

– Nagyon szeretem a szakmám, szeretnék sokat filmezni, de úgy szeretem a családomat, hogy nem könnyen jövök el otthonról – mondta a második babáját váró színésznő. – Azt kicsit sem bánom, ha egy film, egy szerep igazi küzdelem. De jó érvek kellenek ahhoz, hogy kedvem támadjon hozzá. A zátony például nehéz menet volt: sok időt voltam vízben, víz alatt, meg egy szál bikiniben miközben száz férfi vett körül – de végül is megérte.

vissza