Leonard Cohen és rengeteg homok a legújabb Assassin's Creed Origins előzetesben

2017-08-21 22:04:32

Bámulatos CGI előzetesen mutatja meg magát újra a játék!


 

Ha már Gamescom, ahogy a napokban minden más is, az új Assassin's Creed sem maradhat ki a buliból. Az Origins ezúttal egy CGI előzetesben mutatja meg magát, melynek hangulatát Leonard Cohan You Want It Darker c. száma alapozza meg. Az egyiptomi kultúrából ezúttal sokkal többet mutató trailer mellett a Ubisoft jelentéseiben is látszik, mily' drámai módon átrendezték a sorozat formátumát, mely az utóbbi évek epizódjait tekintve talán nem is olyan rossz dolog.

Meg ne kövezzetek, én is hatalmas rajongója vagyok a szériának, de el kell ismerni, az utóbbi időben nem volt epizód, mely körül ne kerekedett volna botrány. A történettel és a kor behatárolásával bár szerény véleményem szerint nem volt sok gond, a megvalósítás kissé szegényesre sikerült. Az új epizód telis-tele van reménnyel. A grafikára és hanghatásokra nem lesz panasz, ám az egyiptomi kultúrában rejlő lehetőségek tárháza rettentően széles, melyet reméljük, a fejlesztők ki is használnak majd!

Az Assassin's Creed Origins október 27-én kerül megjelenésre, mely nap már pirosra van festve naptáramban. Ha hiszitek, ha nem, még jóval a bejelentés előtt olvastam egy posztot, mely a széria folytatását illetően került feltüntetésre és a lehetséges helyszíneket tárgyalta. Érthetetlen oknál fogva Egyiptom jutott először eszembe, így mikor hónapokkal, sőt évekkel később nyilvánosságra hozták az Origins-t, nem kicsit ragadott magával... Mesedélután vége!

vissza