Lendíts, rúgj és szúrj a győzelemért a most megjelent Nintendo Switch Sports játékban

2022-04-30 10:01:00

2022. április 29. – A Nintendo Switch Sports – a Wii Sports sorozat legújabb játéka – a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.

A futball, a röplabda, a bowling, a tenisz, a tollaslabda és a chambara (kardvívás) sportokkal a játékosok a Joy-Con kontrollerek használatával lendíthetnek, rúghatnak, szúrhatnak és guríthatnak - egészen a győzelemig. Emellett a tervek szerint idén ősszel hetedik sportágként a golf is megérkezik egy ingyenes frissítés keretében a játékba. Ezeket a sportokat egyedül, vagy a családtagjaiddal és a barátokkal együtt is élvezheted, akik helyben, ugyanazon a konzolon vagy online csatlakozhatnak. A játékosok online is versenyezhetnek a véletlenszerűen kiválasztott közeli és távoli ellenfelekkel, és minden sportágban megpróbálhatják a feljutást a Pro League-be.

A Joy-Con kontrollereknek köszönhetően intuitív módon, valós mozdulataidat használva vehetsz részt változatos sportokban - például megcsavarhatod a bowlinggolyót gurításkor, vagy pörgetést adhatsz az ütésedhez teniszben - de arra is lehetőséged nyílik, hogy a Joy-Con kontrollert a játék dobozos verziójához mellékelt Leg Strap (lábpánt) kiegészítővel kombinálva rúgj labdába a futball Shoot-Out játékmódjában. A nyáron érkező ingyenes szoftverfrissítéssel a lábpánt kiegészítő is használható lesz a futballmeccsek során. Ez a sportjáték-gyűjtemény minden képességszintű játékos számára megfelelő, így mindenki szabadon játszhat és együtt élvezheti az izgalmas sportmérkőzéseket.

A Nintendo Switch Sports bemutatja az új, testreszabható karaktereket, akik a Sportsmates nevet viselik. Miközben a játékosok online versenyeznek a véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel, pontokat szerezhetnek, amelyeket aztán a játékon belüli jutalmakra válthatnak be - például öltözékekre, sportkellékekre, valamint felszerelésekre Sportsmates figuráik számára. Az új elemek hetente cserélődnek, így érdemes rendszeresen visszanézni, hogy mi van épp a kínálatban. A játékosok a Nintendo Switch konzoljukon tárolt klasszikus Mii-karakterekként is játszhatnak.

vissza