League of Legends - vártuk, vártuk, de nem jelent meg

2016-02-20 11:00:14

CéciDog a hivatalos fórumon számolt be Ao Shin eddig megtett útjáról, és arról hogy végül miért nem jelent meg sosem, a várva várt karakter.

 

1

Mint azt az öreg rókák tudják, a Riot 2013 év végén jelentette be Ao Shin, a viharsárkány megjelenését, aki olyankor még csak a hőstervezés legelső szakaszában járt. Telt, múlt az idő, konkrétan 2 év telt el, s hőnszeretett sárkányunk még a mai napig is sehol, sem hivatalos közlemény, sem pedig bármilyen egyéb forrás nem volt, ami akár az eltűnését, vagy akár a megjelenésével kapcsolatban bármilyen reménysugarat táplált volna a játékosok felé.

Nos, tömören, hogy ne húzzam tovább senkinek az idegeit:

"Az általatok Ao Shin néven megismert hős végül nem lép az Igazság Mezőire, de 2016 első negyedévében megjelenik egy sárkányhős. A (nem végleges) neve pedig Aurelion Sol."

Szóval vegyük szépen sorra, miért is nem jelent meg Ao Shin sose:

A fő problémát az okozta, hogy a képességei fennakadtak a rostán. Másodlagosan pedig elég nehéz volt a csapat számára megoldani azt, hogy hősünk hosszú, kígyózó testét megalkossák, hiszen a játékban a karaktereknek szabadon, azonnal meg kell tudni fordulniuk ha probléma van. Harmadrészt pedig, és elvileg ez volt a fő probléma, túl hamar kiáltottak farkast. Szóval túl hamar elkötelezték magukat a koncepció mellett, holott még a tematikája sehol se volt. Ráadásul ezen a ponton döntötték el, hogy lassítanak a hősök kiadásán, mert akkoriban hegyre halomra érkeztek az újabbnál újabb hősök egymás után.

maxresdefault

Végül búcsúzóul:

"Szóval sajnáljuk, hogy idejekorán belengettük egy kígyószerű, a villámokat uraló sárkány ígéretét, de 2016-ban végre előállunk egy sárkányhőssel, akiért reményeink szerint mindenki rajongani fog. Aureloion Sol nagy elvárásokkal néz szembe, de reméljük, hogy képes lesz megfelelni nekik."

vissza