League of Legends a Budapesti PlayIT-en

2015-11-20 20:00:26

Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, a Budapesti PlayIT a következő hétvégén, azaz november 28-án és 29-én megnyitja kapuit a látogatók előtt!

 

playit

A kiállítás idén a SYMA csarnokból átköltözik a Hungexpóra, de ennek ellenére is több tízezer látogatóra számítanak. Közel 270 előadás, 157 programhelyszín, több, mint 800 játékállomás, youtuberek, e-sportolók, cosplayesek, versenyek és rengeteg akció keretein belül a világ egyik legnagyobb MOBA játéka, a League of Legends is jelen lesz! Az alábbiakban részletesen leírjuk nektek, hogy pontosan mire is lehet számítani, ami a játékkal kapcsolatos.

Elsősorban itt kerül megrendezésre az ESL South East European Championship nemzetközi döntője. A versenyre több száz nemzetközi csapat nevezett, az offline döntőbe jutott négy csapat közül pedig két magyar csapatnak is szurkolhatunk! A görög Void Gaming és Different Dimension mellett hazánkat ostromoló Pusztító 5 és a WSE.logitech (előző nevükön Wonder Stag E-sports) fogja képviselni a magyar színeket! A meccseket vasárnap reggel kilenc órától este nyolcig játsszák az ESL színpadon.

A szombati napon sem maradunk LoL nélkül, a Magyar E-sport Színpadon profi magyar csapatok fognak megküzdeni a PlayIT kupáért! Itt szintén hatalmas összecsapásoknak lehetünk majd szemtanúi, akit tehát érdekel a magyar e-sport, annak a megjelenés szinte kötelező!

Ha pedig ez még nem lenne elég és saját magad is próbára szeretnéd tenni, lehetőség van a Face 2 Face stage-re, ahol a Monster & ROCK eSports támogatásával egy barátoddal közösen különféle nyereményekért tehetitek magatokat próbára egy pörgős 2v2 játszmában! Ideje elkezdeni edzeni, ugyanis minél többször nyer valaki, annál nagyobb nyereményre számíthat!

Ha pedig még nem vásároltad meg a jegyedet, de szeretnél mégis ott lenni a PlayIT-n, itt a kihagyhatatlan alkalom! Hétfőn, azaz november 23-án, hétfőn este 6-kor irány a Riot Games Hungary Twitch csatornája, ahol a magyar Riotosok ellen megküzdve zsebelhetünk be magunknak ingyen belépőt a rendezvényre!

vissza