Kitörni készül az Orodruin, Mordor lakossága retteg

2016-05-13 11:57:00

Óva intjük a Mordorba tartó zarándokokat az indulástól, újabb katasztrófa van készülőben. Csak nem találtak egy újabb gyűrűt, mely a sötétbe zár?


 

Mint azt minden rajongó tudja, a Gorgoroth-fennsík délkeleti végén áll Orodruin vulkánja, avagy a Végzet Hegye. Utoljára 2007-ben hallatott magáról, ekkor nem volt halálos áldozat, Viszont a Harmadkor 3019. évében Frodó, Samu, Smeagol és egy titokzatos Drágaszág arra tévedt egy hosszú út során. A Megyében élő két hobbit túlélte, viszont Smeagol és Drágaszág áldozatául esett a katasztrófának. A két barát még jó ideig nem nyilatkozott az eseménytől, az őket ért trauma hatására.

[caption id="attachment_14812" align="aligncenter" width="670"]lord of the rings korai fotó a Harmadkor 3019-es katasztrófája előtti pillanatokról[/caption]

Most újra gyűlnek a sötét fellegek Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején, vagy ahogy az ottaniak hívják: Új-Zéland. A területen megemelték a készültségi szintet, mivel a GNS Science egyre több vulkanikus gázt mér a helyszínen. 2000 és 2006 között a Harmadkor 3019. évében történt események miatt jócskán megnőtt a turisták száma, most viszont, hogy Szauron szeme már nem int óva az ott tartózkodástól, magunknak kell odafigyelni erre, amíg nem csillapodnak a kedélyek. 2012-ben már egyszer meggondolta magát a Végzet hegye, reméljük most is hasonlóan jár majd el.

lord of the rings

Azóta több, nem éppen amatőrnek nevezhető felvétel is előkerült a történtekről. Mily' szerencse, hogy arra repült barátaival Gwaihirr.

 

 

vissza