Kiszivároghattak a PlayStation Plus Essential májusi ingyenes játékai

2023-04-26 17:36:00

Már-már tényleg szokássá vált, hogy előre kiszivárog a PlayStation Plus következő havi ingyenes felhozatala, még a hivatalos bejelentés előtt. Nincs ez másként ez alkalommal sem, szinte ütemterv szerint tért vissza a szivárogtató, aki hónapok óta közli a dolgokat. Ahogy azt már szintén megszokhattunk, ezúttal is három címmel gazdagodhat könyvtárunk.

A PS Plus Essential előfizetői a híresztelések szerint a Grid Legends (PS4/PS5), Chivalry 2 (PS4/PS5), valamint a Descenders (PS4/PS5) játékokat kapják. A Grid Legends a Codemasters legújabb epizódja a versenysorozatban, mely az EA Play előfizetők számára már elérhető a konzolon. A játék legnagyobb fénypontja talán az FMV sztori mód, mely egyfajta tévésorozatként kíséri az eseményeket.

A Chivalry 2-t úgy gondolom, nem kell bemutatnom senkinek, aki azonban mégsem ismerné, egy középkori első személyű nézetes slasher cím, mely tavaly került megjelenésre, és minden platformon támogatja a crossplay funkciót. Kiváló alkalom lehet beszerezni! A menetrend szerint legkésőbb holnap egyébként a hivatalos bejelentés is megtörténik ezügyben.

Végül pedig itt a Descenders, mely csak tovább erősíti a felhozatalt. Ez a bicilkis játék egy széles körben elismert és jó fogadtatásban részesült projekt, mely készségeink rendkívül széles skáláját veszi igénybe. Rengeteg beállítást módosíthatunk annak érdekében, hogy valósághűbb, mégnagyobb kihívást jelentő játékmenetben legyen részünk.

Panaszra tehát nincs okunk, feltéve, hogy igazak a pletykák. Három remek címet kaparinthatunk meg a májusban is, ez azonban azt is jelenti, hogy már csak pár nap maradt bezsebelni az áprilisi listán résztvevőket, azaz a Meet Your Maker-t, a Sackboy: A Big Adventure-t és a Tails of Iron-t.

vissza