King Kong Barcelonában. De miért?!

2016-07-02 14:05:59

Most jó Barcelonában lenni. A CineEurope a mozis szakma nagy találkozója, ahol – szigorúan őrzött mozitermekben – az Európából összegyűlt szakmabeliek részleteket láthatnak elkészült, de még be nem mutatott, vagy éppen most készülő filmekből, és maguktól az alkotóktól hallhatják a terveiket. És persze minden sztár és minden rendező igyekszik nagyobbat mondani az előzőnél.

A legnagyobbat Jordon Vogt-Roberts mondta idén. A rendező a Kong: Koponya sziget (Kong: Skull Island, hazai bemutató: 2017 tavasza) forgatásán dolgozik egy elképesztő csapattal, melynek tagja Tom Hiddleston, Toby Kebbell, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly és Thomas Mann is.

A Hollywood Reporter szerint a rendező nem fecsérelte az időt szerénykedésre.

– Ez lesz minden idők legnagyobb King King-ja – mondta. – A mi majmunk nem 10 vagy 30 láb, hanem 100 láb (~30,48 méter) magas.

Ami azt jelenti, hogy egy több, mint 30 méteres fenevaddal találja majd szembe magát a Koponya szigetre merészkedő expedíció… de a többi részlet egyelőre szigorúan a barcelonai zárt ajtók mögött maradt.

kong

vissza
Legolvasottabb cikkek